Kõik täiselektrilised Volvod tulevad müügile vaid veebipoodi

Volvo Cars teeb olulisi muudatusi selles, kus ja kuidas oma klientidega suhtleb, ja läheb traditsiooniliselt hulgimüügimudelilt üle veebimüügile ja tugevamate kliendisuhete loomisele.

Volvo Cars’i eesmärgiks on 2030. aastaks toota ainult täiselektrilisi autosid ja selleks tuuakse lähiaastatel turule täiesti uus elektriautode mudeliperekond, mida saab soetada vaid veebipoest.

Oma uue äristrateegia raames investeerib Volvo Cars suurelt veebipõhistesse müügikanalitesse, vähendab oluliselt tootepakkumiste keerukust ning muudab hinnastuse läbipaistvamaks ja selgemaks.

Veebipõhist müüki ja mugavat ning terviklikku kasutajakogemust ühendava teenuse nimi on Care by Volvo.

„Volvo Cars’i tulevik seisab kolmel sambal: elektrilisus, veebipõhisus ja kasv,“ ütles ülemaailmsete ärioperatsioonide juht Lex Kerssemakers. „Soovime pakkuda oma klientidele meelerahu ja muretut Volvo omamise kogemust, muutes auto saamise ja kasutamise lihtsamaks. Lihtsustamine ja mugavus on kogu meie tegevuse võtmeks.“

Strateegia keskendub globaalse autotööstuse kõige kiiremini kasvavale segmendile – preemium-elektriautod. Volvo Cars soovib selles segmendis liidrikoha hõivata ning keskendub edaspidi vaid elektriautode arendamisele.

Lisaks suurtele investeeringutele veebipõhistesse müügiplatvormidesse tugevdatakse koos müügipartneritega ka kliendisuhteid. Jaemüügipartnerid jäävad kliendikogemuse ülioluliseks lüliks ja jätkavad mitmete tähtsate teenuste eest vastutamist, sealhulgas autode ettevalmistamine, tarnimine ja hooldamine.

„Nii veebis kui väljaspool seda toimuv peab olema omavahel täielikult ja sujuvalt ühendatud,“ lisas Lex Kerssemakers. „Kus iganes klient parasjagu on – veebikeskkonnas, esinduses, Volvo Studios või autoroolis – tema kogemus peab olema esmaklassiline.“

Senini Volvo liitumispõhise teenuse nimena tuntud Care by Volvo alla kuuluvate teenuste valikut laiendatakse, et pakkuda veelgi mugavamat kliendikogemust.

Veebipoest elektrilise Volvo ostmisel saab sellega kaasa mugava paketi, mis sisaldab näiteks hooldust, garantiid, autoabi, asukohast olenevalt kindlustust ja kodus laadimise võimalusi.

Oma peamises veebipoes aadressil volvocars.com lihtsustab ettevõte oluliselt elektrilise Volvo soetamist.

Kliendid saavad valida atraktiivsete eelkonfigureeritud elektriliste Volvode seast, mis on lihtsaks ja mugavaks tellimiseks ja kiireks tarnimiseks valmis.

Oma panuse annab ka läbipaistvam ja selgem hinnastus. See vähendab hinnaläbirääkimiste vajadust ning kasvatab usaldust.

02. 03. 2021