Volvodes on nüüd saadaval Waze’i rakendus

Nüüdsest on Waze’i rakendus saadaval kõikides sisseehitatud Google’iga Volvodes. Koostöö Waze’iga toob rakenduse esmakordselt ka USA ja Aasia Vaikse ookeani piirkonna autojuhtidele.

Parimad Waze’i reaalajas marsruutimise, navigeerimise ja hoiatusteadete funktsioonid on pärast Google Play poest allalaadimist kättesaadavad vaid ühekordse seadistamisega. Sõltumata sellest, kes autot juhib ja millist seadet ta kasutab, on Waze’iga navigeerimine vaid ühe lihtsa puudutuse kaugusel.

Autosisene Waze’i rakendus aitab muuta igapäevasõidud lihtsamaks, vältides telefoniga seotud probleeme ja tähelepanu kõrvalekaldumist, pakkudes samu funktsioone, mis on mobiiltelefonis Waze’i rakenduses. Sõiduki info- ja meelelahutussüsteem kuvab Waze’i rakenduse silmade kõrgusel asuval juhiekraanil, muutes navigeerimise mugavaks.

Autosiseste rakenduste pakkumist jätkatakse edaspidigi, et klientidel oleks rohkem võimalusi oma autot isikupärastada. Volvo Cars on pühendunud autode kasutuskogemuse pidevale parandamisele, kasutades selleks enda tarkvaraarendust ja jätkuvat koostööd tehnoloogiaettevõtetega Google ja Waze. Tulemuseks on lihtsam, kvaliteetsem ja sujuvam kasutajakogemus.

19. 04. 2023